REPARACIO MAQUINARIA HOTELERIA Tel.: +376759000 – Mòbil.: +376659000 Servei Tecnic en Electrodomestics Multimarca en Andorra Servicio Tecnico de Electrodomesticos todas las marcas en Andorra Reparació Electrodomestics totes les marques en Andorra Servei Tecnic en Electrodomestics Multimarca en Andorra, servicio Tecnico de Electrodomesticos todas las marcas en Andorra y reparació Electrodomestics totes les marques en Andorra, en Elèctrica Antonio somos un servicio tecnico de electrodomesticos todas las marcas en Andorra y servei tecnic y reparació electrodomestics multimarca en Andorra. SERVEI TECNIC (SAT),ESPECIALITZAT

Especialistes en Leds | Reparem tot tipus de Maquinària d'Hoteleria, som especialistes en manteniment de fred industrial per a Hotels i Restaurants. Fem abonaments anuals per al manteniment de tota la seva maquinària d'hoteleria, del seu Hotel, de Restaurants, d'Alimentació, Indústria Càrnia. Disposem de taller i personal tècnic qualificat propi. Atenció Tècnica a grans empreses, càtering, col·lectivitats i privats o particulars. Servei Tècnic de recanvis urgent per a tot tipus d'electrodomèstics industrials o per la seva llar. No pateixi més, amb el nostre servei trobarà la solució als seus problemes de reparació i manteniment d'electrodomèstics a Andorra. Servei Tècnic Andorra – Electrodomèstics. Servei tècnic electrodomèstics reparació manteniment instal·lació servei assistència tècnica. Reparacions d'electrodomèstics, Instal·lació d'aparells nous. Els nostres serveis a Elèctrica Antonio Andorra trobarà els millors professionals formats, puntuals, responsables amb la màxima rapidesa. Reparacions d'electrodomèstics. Instal·lació d'aparells nous. Instal·lació de escalfadors d'aigua calenta. Electricitat industrial i domestica. Venda de accessoris i recanvis de totes les marques. Altres serveis. Servei tècnic al principat d'Andorra: Whirlpool, Baukneht, Laden, Ignis, Kitchenaid, Cata, Nodor, Apelson, Pando, Vzug, Subzero, Wolf, Meireles, Svan, Kenwood, Ariete, Braun, Delonghi, Orpan, Miele, Indesit, Ariston, Hotpoint, La Sommelière, Brandt. Aeg, Beko, Vestel, Ardo Merloni, Aspes, Ariston, Balay, Baucknecht, Bosch, Brandt, First Line, Franke, Gorenje, Candy, Corbero, Gaggenau, Neff, Edesa, Electrolux, Philco, Fagor, Saivod, Thimsell, Samsung, Daewo, LG, Hoover, Indesit, Liebher, Miele, Newpol,Otsein, Whirpool, Siemens, Smeg, Teka, Ufesa, Zanussi.

Portada » LAMPISTERIA » CALENTADORS Elèctrica Antonio és una empresa creada fa més de 20 anys. Situada a Sant Júlia de Lòria Andorra, oferim serveis d’instal·lacions i reparacions de lampisteria (electricitat, aigua, gas i calefacció) a Andorra; en l’àmbit domèstic, industrial i comunitari. Experiència, innovació, coneixement i aplicació de les noves normatives. És per això que molts clients i comunitats de propietaris confien en nosaltres. La nostra principal qualitat és que oferim un servei professional i ràpid. Som una empresa de reparacions 24 h i servei d’urgències, intentem atendre als nostres clients en un curt marge de temps, sense aplicar les tarifes desorbitades que se solen aplicar per aquests serveis. Els nostres serveis Llar, industria i oficines: Aigua, gas, calefacció i electricitat: Renovació de les instal·lacions. Reparació d’avaries. Carnets oficials. Butlletins i certificacions (Alta del subministres, augment de potència elèctrica, correcció de defectes de gas, etc.). Instal·ladors autoritzats d’aigua, gas, electricitat i clima. Comunitats: Aigua, gas i electricitat: Renovació de les instal·lacions i reparació d’avaries: Bateries d’aigua i de gas; centralització de comptadors de llum; muntants; lluminàries; rellotges i minuters; fuites de gas i d’aigua, etc.

CALENTADORS Elèctrica Antonio és una empresa creada fa més de 20 anys. Situada a Sant Júlia de Lòria Andorra, oferim serveis d’instal·lacions i reparacions de lampisteria (electricitat, aigua, gas i calefacció) a Andorra; en l’àmbit domèstic, industrial i comunitari. Experiència, innovació, coneixement i aplicació de les noves normatives. És per això que molts clients i comunitats de propietaris confien en nosaltres. La nostra principal qualitat és que oferim un servei professional i ràpid. Som una empresa de reparacions 24 h i servei d’urgències, intentem atendre als nostres clients en un curt marge de temps, sense aplicar les tarifes desorbitades que se solen aplicar per aquests serveis. Els nostres serveis Llar, industria i oficines: Aigua, gas, calefacció i electricitat: Renovació de les instal·lacions. Reparació d’avaries. Carnets oficials. Butlletins i certificacions (Alta del subministres, augment de potència elèctrica, correcció de defectes de gas, etc.). Instal·ladors autoritzats d’aigua, gas, electricitat i clima. Comunitats: Aigua, gas i electricitat: Renovació de les instal·lacions i reparació d’avaries: Bateries d’aigua i de gas; centralització de comptadors de llum; muntants; lluminàries; rellotges i minuters; fuites de gas i d’aigua, etc.

Elèctrica Antonio és una empresa creada fa més de 20 anys. Situada a Sant Júlia de Lòria Andorra, oferim serveis d'instal·lacions i reparacions de lampisteria (electricitat, aigua, gas i calefacció) a Andorra; en l'àmbit domèstic, industrial i comunitari. Experiència, innovació, coneixement i aplicació de les noves normatives. És per això que molts clients i comunitats de propietaris confien en nosaltres. La nostra principal qualitat és que oferim un servei professional i ràpid. Som una empresa de reparacions 24 h i servei d'urgències, intentem atendre als nostres clients en un curt marge de temps, sense aplicar les tarifes desorbitades que se solen aplicar per aquests serveis. Els nostres serveis Llar, industria i oficines: Aigua, gas, calefacció i electricitat: Renovació de les instal·lacions. Reparació d'avaries. Carnets oficials. Butlletins i certificacions (Alta del subministres, augment de potència elèctrica, correcció de defectes de gas, etc.). Instal·ladors autoritzats d'aigua, gas, electricitat i clima. Comunitats: Aigua, gas i electricitat: Renovació de les instal·lacions i reparació d'avaries: Bateries d'aigua i de gas; centralització de comptadors de llum; muntants; lluminàries; rellotges i minuters; fuites de gas i d'aigua, etc.

Elèctrica Antonio és una empresa creada fa més de 20 anys. Situada a Sant Júlia de Lòria Andorra, oferim serveis d’instal·lacions i reparacions de lampisteria (electricitat, aigua, gas i calefacció) a Andorra; en l’àmbit domèstic, industrial i comunitari. Experiència, innovació, coneixement i aplicació de les noves normatives. És per això que molts clients i comunitats de propietaris confien en nosaltres.
La nostra principal qualitat és que oferim un servei professional i ràpid. Som una empresa de reparacions 24 h i servei d’urgències, intentem atendre als nostres clients en un curt marge de temps, sense aplicar les tarifes desorbitades que se solen aplicar per aquests serveis.

Els nostres serveis
Llar, industria i oficines:
Aigua, gas, calefacció i electricitat: Renovació de les instal·lacions. Reparació d’avaries.
Carnets oficials. Butlletins i certificacions (Alta del subministres, augment de potència elèctrica, correcció de defectes de gas, etc.). Instal·ladors autoritzats d’aigua, gas, electricitat i clima.

Comunitats:
Aigua, gas i electricitat: Renovació de les instal·lacions i reparació d’avaries: Bateries d’aigua i de gas; centralització de comptadors de llum; muntants; lluminàries; rellotges i minuters; fuites de gas i d’aigua, etc.

Volver arriba