LAMPISTERIA

empresa creada fa més de 20 anys. Situada a Sant Júlia de Lòria Andorra, oferim serveis d'instal·lacions i reparacions de lampisteria (electricitat, aigua, gas i calefacció) a Andorra; en l'àmbit domèstic, industrial i comunitari. Experiència, innovació, coneixement i aplicació de les noves normatives. És per això que molts clients i comunitats de propietaris confien en nosaltres. La nostra principal qualitat és que oferim un servei professional i ràpid. Som una empresa de reparacions 24 h i servei d'urgències, intentem atendre als nostres clients en un curt marge de temps, sense aplicar les tarifes desorbitades que se solen aplicar per aquests serveis. Els nostres serveis Llar, industria i oficines: Aigua, gas, calefacció i electricitat: Renovació de les instal·lacions. Reparació d'avaries. Carnets oficials. Butlletins i certificacions (Alta del subministres, augment de potència elèctrica, correcció de defectes de gas, etc.). Instal·ladors autoritzats d'aigua, gas, electricitat i clima. Comunitats: Aigua, gas i electricitat: Renovació de les instal·lacions i reparació d'avaries: Bateries d'aigua i de gas; centralització de comptadors de llum; muntants; lluminàries; rellotges i minuters; fuites de gas i d'aigua, etc.

Efhys és una empresa creada fa més de 20 anys oferim serveis d’instal·lacions i reparacions de lampisteria (electricitat, aigua, gas i calefacció) a Andorra; en l’àmbit domèstic, industrial i comunitari. Experiència, innovació, coneixement i aplicació de les noves normatives. És per això que molts clients i comunitats de propietaris confien en nosaltres.
La nostra principal qualitat és que oferim un servei professional i ràpid. Som una empresa de reparacions 24 h i servei d’urgències, intentem atendre als nostres clients en un curt marge de temps, sense aplicar les tarifes desorbitades que se solen aplicar per aquests serveis.

Els nostres serveis
Llar, industria i oficines:
Aigua, gas, calefacció i electricitat: Renovació de les instal·lacions. Reparació d’avaries.
Carnets oficials. Butlletins i certificacions (Alta del subministres, augment de potència elèctrica, correcció de defectes de gas, etc.). Instal·ladors autoritzats d’aigua, gas, electricitat i clima.

Comunitats:
Aigua, gas i electricitat: Renovació de les instal·lacions i reparació d’avaries: Bateries d’aigua i de gas; centralització de comptadors de llum; muntants; lluminàries; rellotges i minuters; fuites de gas i d’aigua, etc.
Carnets oficials. Contractes de manteniment d’electricitat (obligatoris per finques de més de 100Kw). Correcció de defectes de gas. Contractació d’aigua, etc.