REPARACIO MAQUINARIA HOTELERIA Tel.: +376759000 – Mòbil.: +376659000 Servei Tecnic en Electrodomestics Multimarca en Andorra Servicio Tecnico de Electrodomesticos todas las marcas en Andorra Reparació Electrodomestics totes les marques en Andorra Servei Tecnic en Electrodomestics Multimarca en Andorra, servicio Tecnico de Electrodomesticos todas las marcas en Andorra y reparació Electrodomestics totes les marques en Andorra, en Elèctrica Antonio somos un servicio tecnico de electrodomesticos todas las marcas en Andorra y servei tecnic y reparació electrodomestics multimarca en Andorra. SERVEI TECNIC (SAT),ESPECIALITZAT

Especialistes en Leds | Reparem tot tipus de Maquinària d'Hoteleria, som especialistes en manteniment de fred industrial per a Hotels i Restaurants. Fem abonaments anuals per al manteniment de tota la seva maquinària d'hoteleria, del seu Hotel, de Restaurants, d'Alimentació, Indústria Càrnia. Disposem de taller i personal tècnic qualificat propi. Atenció Tècnica a grans empreses, càtering, col·lectivitats i privats o particulars. Servei Tècnic de recanvis urgent per a tot tipus d'electrodomèstics industrials o per la seva llar. No pateixi més, amb el nostre servei trobarà la solució als seus problemes de reparació i manteniment d'electrodomèstics a Andorra. Servei Tècnic Andorra – Electrodomèstics. Servei tècnic electrodomèstics reparació manteniment instal·lació servei assistència tècnica. Reparacions d'electrodomèstics, Instal·lació d'aparells nous. Els nostres serveis a Elèctrica Antonio Andorra trobarà els millors professionals formats, puntuals, responsables amb la màxima rapidesa. Reparacions d'electrodomèstics. Instal·lació d'aparells nous. Instal·lació de escalfadors d'aigua calenta. Electricitat industrial i domestica. Venda de accessoris i recanvis de totes les marques. Altres serveis. Servei tècnic al principat d'Andorra: Whirlpool, Baukneht, Laden, Ignis, Kitchenaid, Cata, Nodor, Apelson, Pando, Vzug, Subzero, Wolf, Meireles, Svan, Kenwood, Ariete, Braun, Delonghi, Orpan, Miele, Indesit, Ariston, Hotpoint, La Sommelière, Brandt. Aeg, Beko, Vestel, Ardo Merloni, Aspes, Ariston, Balay, Baucknecht, Bosch, Brandt, First Line, Franke, Gorenje, Candy, Corbero, Gaggenau, Neff, Edesa, Electrolux, Philco, Fagor, Saivod, Thimsell, Samsung, Daewo, LG, Hoover, Indesit, Liebher, Miele, Newpol,Otsein, Whirpool, Siemens, Smeg, Teka, Ufesa, Zanussi.

Portada » Especialistes en energia solar fotovoltaica

Especialistes en energia solar fotovoltaica

Empresa instal·ladora de panells solars Efhys Andorra treballa de manera exclusiva amb plaques fotovoltaiques, garantint així tenir una gran experiència i obtenint un millor preu en els kits fotovoltaics.

Especialistes en energia solar fotovoltaica
És hora de canviar a les fonts d’energia renovable, concretament a la que ofereixen els panells solars.
Aprofita una de les millors energies alternatives com és l’energia fotovoltaica per a carregar bateries, carregar cotxes elèctrics, estalvi energètic o per a cuidar del medi ambient.
Oferim diferents serveis relacionats amb l’energia que ens donen els panells solars, com ara:

Reparació
Efhys Leds repara i renova instal·lacions existents perquè mai paris de gaudir de l’energia del sol.

Instal·lació
Efhys Leds planteja, organitza i executa la instal·lació solar fotovoltaica de principi a fi, realitzant les legislacions oportunes i entregant la instal·lació a punt.

Manteniment
Realitzem manteniments preventius o correctius segons la necessitat de la instal·lació, evitant així perdre l’aprofitament solar.

Empresa instal·ladora de panells solars Efhys Andorra treballa de manera exclusiva amb plaques fotovoltaiques, garantint així tenir una gran experiència i obtenint un millor preu en els kits fotovoltaics.

REPARACIOMAQUINARIAHOTELERIA

Volver arriba