Efhys reparació electrodomèstics Andorra 24 hores som especialistes en electricitat, aigua, refrigeració i climatització, líquids, gasos, energies renovables, il·luminació exterior, il·luminació exterior i contractes de manteniment amb garantia de servei 24 hores

ELECTRICITAT

A Elèctrica Antonio reparació electrodomèstics Andorra 24 hores som especialistes en electricitat, aigua, refrigeració i climatització, líquids, gasos, energies renovables, il·luminació exterior, il·luminació exterior i contractes de manteniment amb garantia de servei 24 hores.

Efhys reparació electrodomèstics Andorra 24 hores som especialistes en electricitat, aigua, refrigeració i climatització, líquids, gasos, energies renovables, il·luminació exterior, il·luminació exterior i contractes de manteniment amb garantia de servei 24 hores. El nostre objectiu és satisfer les necessitats dels nostres clients i per això ens esforcem a donar un bon servei personalitzat i de qualitat.
Realitzem tota classe d’instal·lacions elèctriques tant en l’àmbit domèstic com industrial: canalitzacions elèctriques, cablejat RJ 45, armaris elèctrics per a empreses, automatització i cablejat informàtic. També realitzem la gestió i presentació de legalitzacions elèctriques.

Efhys reparació electrodomèstics Andorra 24 hores som especialistes en electricitat, aigua, refrigeració i climatització, líquids, gasos, energies renovables, il·luminació exterior, il·luminació exterior i contractes de manteniment amb garantia de servei 24 hores. El nostre objectiu és satisfer les necessitats dels nostres clients i per això ens esforcem a donar un bon servei personalitzat i de qualitat. Realitzem tota classe d'instal·lacions elèctriques tant en l'àmbit domèstic com industrial: canalitzacions elèctriques, cablejat RJ 45, armaris elèctrics per a empreses, automatització i cablejat informàtic. També realitzem la gestió i presentació de legalitzacions elèctriques