REPARACIO MAQUINARIA HOTELERIA Tel.: +376759000 – Mòbil.: +376659000 Servei Tecnic en Electrodomestics Multimarca en Andorra Servicio Tecnico de Electrodomesticos todas las marcas en Andorra Reparació Electrodomestics totes les marques en Andorra Servei Tecnic en Electrodomestics Multimarca en Andorra, servicio Tecnico de Electrodomesticos todas las marcas en Andorra y reparació Electrodomestics totes les marques en Andorra, en Elèctrica Antonio somos un servicio tecnico de electrodomesticos todas las marcas en Andorra y servei tecnic y reparació electrodomestics multimarca en Andorra. SERVEI TECNIC (SAT),ESPECIALITZAT

Especialistes en Leds | Reparem tot tipus de Maquinària d'Hoteleria, som especialistes en manteniment de fred industrial per a Hotels i Restaurants. Fem abonaments anuals per al manteniment de tota la seva maquinària d'hoteleria, del seu Hotel, de Restaurants, d'Alimentació, Indústria Càrnia. Disposem de taller i personal tècnic qualificat propi. Atenció Tècnica a grans empreses, càtering, col·lectivitats i privats o particulars. Servei Tècnic de recanvis urgent per a tot tipus d'electrodomèstics industrials o per la seva llar. No pateixi més, amb el nostre servei trobarà la solució als seus problemes de reparació i manteniment d'electrodomèstics a Andorra. Servei Tècnic Andorra – Electrodomèstics. Servei tècnic electrodomèstics reparació manteniment instal·lació servei assistència tècnica. Reparacions d'electrodomèstics, Instal·lació d'aparells nous. Els nostres serveis a Elèctrica Antonio Andorra trobarà els millors professionals formats, puntuals, responsables amb la màxima rapidesa. Reparacions d'electrodomèstics. Instal·lació d'aparells nous. Instal·lació de escalfadors d'aigua calenta. Electricitat industrial i domestica. Venda de accessoris i recanvis de totes les marques. Altres serveis. Servei tècnic al principat d'Andorra: Whirlpool, Baukneht, Laden, Ignis, Kitchenaid, Cata, Nodor, Apelson, Pando, Vzug, Subzero, Wolf, Meireles, Svan, Kenwood, Ariete, Braun, Delonghi, Orpan, Miele, Indesit, Ariston, Hotpoint, La Sommelière, Brandt. Aeg, Beko, Vestel, Ardo Merloni, Aspes, Ariston, Balay, Baucknecht, Bosch, Brandt, First Line, Franke, Gorenje, Candy, Corbero, Gaggenau, Neff, Edesa, Electrolux, Philco, Fagor, Saivod, Thimsell, Samsung, Daewo, LG, Hoover, Indesit, Liebher, Miele, Newpol,Otsein, Whirpool, Siemens, Smeg, Teka, Ufesa, Zanussi.

Portada » Aplique LED Solar Fly 6.8W con Sensor Movimiento » Aplique-LED-Solar-Fly-6.8W-con-Sensor-Movimiento

Aplique-LED-Solar-Fly-6.8W-con-Sensor-Movimiento

Aplique LED Solar Strong sensor de movimiento es ideal para jardineras, jardines o espacios exteriores gracias a su IP65 como luz de cortesía, gracias a su batería de 5V y 1700 mAh podemos conseguir hasta 8h de funcionamiento. Tiene un tiempo de recarga de 5h. El aplique comenzará a funcionar cuando la iluminación sea inferior a 15 lux. El aplique funcionará a un 5% de su funcionamiento cuando no detecte ningún tipo de movimiento, el momento que detecte movimiento se pondrá a su 100% durante un tiempo aproximado de 28 segundos. Si presiona el botón interno funcionara solo al 100% en caso de detectar movimiento, en el caso de no detectar movimiento se apagará por completo.

Aplique LED Solar Strong sensor de movimiento es ideal para jardineras, jardines o espacios exteriores gracias a su IP65 como luz de cortesía, gracias a su batería de 5V y 1700 mAh podemos conseguir hasta 8h de funcionamiento.

Tiene un tiempo de recarga de 5h.

El aplique comenzará a funcionar cuando la iluminación sea inferior a 15 lux.

El aplique funcionará a un 5% de su funcionamiento cuando no detecte ningún tipo de movimiento, el momento que detecte movimiento se pondrá a su 100% durante un tiempo aproximado de 28 segundos.

Si presiona el botón interno funcionara solo al 100% en caso de detectar movimiento, en el caso de no detectar movimiento se apagará por completo.

REPARACIOMAQUINARIAHOTELERIA

Volver arriba